torsdag 17. desember 2015

Vinner og favoritter - novemberutfordringen

Novemberutfordringen vår handlet om gutta våre og vi ville se maskuline bidrag. Det er utrolig gøy å se alle fantastiske prosjekter som kommer inn og vi takker alle for engasjementet! Men det kan bare være en vinner og heldigvis er det vår venn random.org som står for den jobben. Og vinneren er.....



Og hvem har dette lykketallet?  Jo, det er:

Gratulerer så mye! 
Ta kontakt med oss på hjerteboden'@'gmail.com for å få ditt gavekort.

Og som alltid har våre inspiratører en helt egen utfordring med å plukke ut sine favoritter. Og de som ble stemt frem denne gangen og mottar heder og ære, er:





Gratulerer så mye til alle sammen! Ta gjerne med dere en skryteknapp til deres blogger fra sidebaren til høyre.

Da er vi endelig ajour med alle vinnere og favoritter så langt. Husk at vi har en ny utfordring på gang, som helt enkelt handler om jul. På denne tiden av året skulle ikke det by på de helt store utfordringene for de fleste av oss, så vil du være med så heng på i dette innlegget.

onsdag 16. desember 2015

Gavetips fra Nina :)

Litt julegave inspirasjon fra meg. Jeg elsker å pakke inn gaver og i år har jeg prøvd noe litt anderledes! :)

Jeg liker å bruke gråpapir, spesielt hvis man skal pakke inn mange gaver, da vanlig gavepapir ikke kan gjenvinnes. Bedre for miljøet og jeg syns det ser fint også. :) Jeg har brukt mønsterteip til å lage "juletre" på pakken, men man kan også bruke mønsterark som man klipper ut og limer på. 
Til å ha inni en av disse gråpapir-juletre-pakkene, kan du jo for eksempel lage en hjemmelaget kroppskrubb. Den gjør både tørr vinterhud og lommeboka glad! ;) Til å pynte min hjemmelagde kroppskrubb brukte jeg bånd og en liten blomst sammen med en hjemmelaget "ingrediens-lapp".
Bland økologisk virgin kokosolje med sukker eller salt og eventuelt noen dråper av din fortrukne duft. Jeg har brukt økologisk peppermynte i denne, men kokosoljen lukter godt av seg selv, så det er ikke nødvendig hvis du ikke ønsker det.

Ønsker dere en fin førjulstid og minner om vår desemberutfordring med juletema! Vi vil gjerne se ditt julebidrag, så får du laget et kort/gave til noen du er glad i i samme slengen! ;)

Stor førjulsklem fra Nina :)

tirsdag 15. desember 2015

Midtveisinspirasjon

Vi er godt over halvveis til julaften og faktisk omtrent halvveis i måneden også, så om du fortsatt har tid og lyst til å skape noe nytt i desember, så kan vi by på litt inspirasjon fra Bente-Heidi. Hun har laget et lekkert posealbum til å samle julesanger i, bare se her:




Jeg har laget et papirpose album for å samle mine favoritt julesanger. Arkene som er brukt er fra Maja Design - Home for Christmas og A gift for you. Har laget blomster med de samme arkene, brukt glitter og kongler.  Albumet rommer mange lommer, så her er det plass til å samle flere juleminner :)

Vi tar selvsagt imot alle julerelaterte bidrag til desemberutfordringen vår, enten det er album, kort, LO, PL, altered eller noe helt annet! :) Last opp i innlegget som du finner her, eller send oss en mail til hjerteboden'@'gmail.com.

Vi gleder oss til å se enda flere julekreasjoner!

torsdag 3. desember 2015

Vinner av oktoberutfordringen

Vi henger fortsatt litt etter med kåring av vinnere, men her kommer vinner av oktoberutfordringen hvor vi ville se feminine bidrag, som vanlig utvalgt av random.org:



Og bak dette tallet finner vi Inger-Marie, med dette herlige kortet til en flott 50-åring:


Gratulerer så mye, Inger-Marie! Ta kontakt med oss på hjerteboden@gmail.com for å få gavekortet ditt!

Så til oktobermånedens favoritter. Dette er alltid en veldig vanskelig oppgave for oss, så denne gangen har vi ikke bare tre favoritter, men FEM!!







Gratulerer alle sammen! Ta gjerne med dere en skryteknapp fra sidebaren til bloggene deres!
Til alle som ikke er nevnt denne gangen, så er det ny mulighet på gang i bloggen nå. Desemberutfordringen finner du her.

onsdag 2. desember 2015

Møt vår nye inspiratør Gry Veronica

Her er det siste tilskuddet til vår inspiratør-stab, Gry Veronica: 


Jeg er en en scrappeglad dame fra Tistedal i Østfold, gift med en meget tålmodig mann, har 4 barn + 2 katter og 2 kaniner :-)
Jeg har holdt på med scrapping i ca 8 år, Stilen min er variabel etter hva jeg har lyst til å lage, men jeg er svak for serier fra Maja Design og Pion Design, de bruker jeg mye!
Når jeg en sjelden gang fargelegger, bruker jeg en kombinasjon av Copics og Promarker.

Toffifee eske :-)

tirsdag 1. desember 2015

Desemberutfordring - JUL

Endelig er julemåneden her og vi håper vi får se mange kreative og inspirerende bidrag til vår nye utfordring, som selvfølgelig handler om

♥ JUL ♥

Og våre herlige inspiratører har selvsagt et knippe inspirasjon til dere denne gangen også:



💜 Kari 💜

Pyntet toffifee-eske. Har brukt ark fra Maja Design som finnes i butikken.

💜 Rita 💜
Jeg har laget to små posekort, med ark fra Pion Design sin serie "Christmas in Norway". Juletrærne er laget av ispinner, malt med hobbymaling og med små stempeltekster fra Papirdesign. Disse kan nok brukes både som julekort og pakkelapper. Ha ei koslig førjulstid :-)

Nina


Et posekort med et hvitt juletre laget av bølgepapp, blomster og diverse perler/blonder/bånd.


Jeanett

Nå gleder vi oss til å se herlige julekreasjoner fra DERE! Last opp i dette innlegget eller send ditt bidrag til oss på mail: hjerteboden'@'gmail.com innen 31.12. kl. 23.55 og bli med i trekningen om et gavekort i nettbutikken på kr 150,-.

Vi ønsker dere alle en strålende, herlig førjulstid!