onsdag 30. september 2015

Vinner av sommerutfordringen

Sommeren er definitivt over, det er også vår sommerutfordring,så da er det på tide å kåre en vinner. Det kom inn hele 157 fantastisk lekre bidrag og våre inspiratører har hatt et svare strev med å stemme frem sine favoritter. Så uten videre utsettelser her er våre favoritter:



1.plass: KRISTINA


2.plass: LENA



Gratulerer med vel fortjent heder og ære, damer! Ta gjerne med dere en skryteknapp fra sidebaren.

Og så den heldige vinneren av et gavekort på kr 150,- i Hjertebodens nettbutikk, som alltid utvalgt av random.org:



*tommevirvel*




Og bak dette tallet finner vi dette nydelige brettekortet fra

Gratulerer så mye, Helga! Ta kontakt med oss på hjerteboden'at'gmail.com for å få gavekortet ditt. 

Tusen takk til alle som deltok! I morgen kommer det ny utfordring og nye muligheter for å vinne, så heng med!

tirsdag 1. september 2015

Septemberutfordring og DT-call

Høsten sniker seg innpå oss og jeg håper alle har fått ladet batteriene godt i sommer og er klare for å ta fatt på en ny og kreativ høst. Hjertebodens inspiratører er klare med ny utfordring og inspirasjon til oss og den kommer her:

Månedens tema er:
HØST

Her kan du slå deg løs med lekre høstfarger, eller kanskje en LO eller PL med høst-tema? En bær- eller sopp-tur? En skolestarter? Mulighetene er mange og som vanlig er vi åpen for tolkninger og alle slags papirprosjekter. Husk at du også kan sende inn ditt bidrag på mail til oss: hjerteboden'@'gmail.com.

Her er hva våre inspiratører har funnet på:









Vi håper du ble inspirert til å delta i utfordringen du også! Last opp ditt bidrag under innlegget her, eller send det til oss på e-post, innen 30. september kl. 23.55, så er du med i trekningen om et gavekort i nettbutikken.
Og som overskriften sier, så har vi denne gangen også en DT-call. Har du lyst til å være med å inspirere andre med dine kreasjoner? I så fall kan du skrive "DT" bak navnet ditt i Inlinkz under her, eller sende oss en e-post med litt info om deg selv og ett bilde eller fler som du har lyst å vise oss. 
Vi gleder oss som alltid til å se mange spennende kreasjoner!

Husk også å legge deg til som følger, både i bloggen og på vår facebook-side, så du får med deg alt som skjer. For det kommer til å skje litt fremover. ;-)